Trainingen op zondag

Zondagmorgen : van 10u tot 12u00 in sporthal Caerenbergveld te Schepdaal.

Ook dit seizoen handhaven we gratis training voor alle leden.
Deze trainingen zullen beurtelings en volgens een vooraf opgesteld schema (consulteerbaar hier op de site in agenda), door een aantal geklasseerde spelers in de club worden gegeven.

Bij de trainingen wordt het onderscheid gemaakt tussen gevorderde en beginnende spelers en met deze onderverdeling bouwen we in kleinere groepen naar een beter niveau, elk op zijn eigen tempo en volgens zijn eigen ambitie.

Data zondagtrainingen : zie agenda met overzicht van alle clubactiviteiten.

Voor meer informatie omtrent de trainingen, kan U terecht bij coördinator YOACHIM VANDERHEYDEN of gewoon via het contactformulier hier op de website.
Je kunt ook mailen naar Yoachim at smashdilbeek.be 


Trainingen in de week

Als trainingen zich op zondag vooral toeleggen op de techniek, zullen er in de week ook meer tactische trainingen volgen.

Naast de vereiste techniek is ook nog heel wat andere bagage die meetelt om resultaten te gaan halen. Ook dit seizoen zullen we hier dieper op ingaan via sessies van en voor clubleden afgewisseld met gasten die bepaalde thema's extra kracht kunnen bijbrengen.

Wie voorstellen heeft of een bepaalde vraag heeft kan dat gerust laten weten. Mogelijk kan rond uw vraag een sessie worden georganiseerd die interessant is voor het merendeel van de leden.

Voor het exacte programma raden we aan om de agenda goed op te volgen. Deze vormt de rode draad doorheen onze activiteiten!


Robottraining met 'SmartPong'

Op de zondagse trainingen wordt af en toe gebruik gemaakt van de trainingsrobot SMARTPONG. Het is een belevenis op zich om daarmee te trainen.

Het voordeel

Het voordeel van de robot-training is dat je beter kunt trainen en focussen op bepaalde slagen. De intensiteit ligt hoger want tegen een medespeler kun je nooit de tafeltennisballen met eenzelfde spin en effect onafgebroken toegespeeld krijgen. Het machinale en de intensiteit forceren je tot het vinden van de juiste positie, de spin die je op de bal moet zetten en de snelheid waarmee je de oefening moet afwerken.

Een robottraining moet je maximaal een half uur uitspelen. Daarna is het kwestie om de geoefende slag ook in een gewone rally's tegen medespelers uit te proberen en verder te trainen. In de realiteit krijg je immers maar zelden of nooit elke bal op dezelfde manier terug.

Kom de robot 'SmartPong' zeker eens uittesten op zondagvoormiddag tussen 10u00 en 12u15. (zie kalender)

Op bepaalde tijdstippen zal hij ook tijdens het vrij spel gebruikt worden.Consulteer de clubagenda op deze site.